• Magyar
  • English

Aktuális híreink

Tervezett rendezvényeink 2013 őszén

2013. 07. 08.

Regionális szakmai műhelyek, célcsoporti tudásbővítés, tematikus konferencia.

 

Regionális szakmai műhelyek

A kiemelt projekt keretében ősszel folytatjuk a 2013. tavaszán megkezdett és minden régióban nagy érdeklődéssel kísért szakmai műhelysorozatunkat. A rendezvények fő témája a következő tervezési időszak operatív programjainak - regionális szakmai műhelymunka keretében történő - bemutatása lesz. 

A rendezvények időpontjáról, helyszínéről, részletes tematikájáról bővebben aktuális hírleveleinkből, valamint honlapunkon tájékozódhatnak.

Célcsoporti tudásbővítés

2013. őszén elindítjuk tudásbővítést célzó rendezvénysorozatunkat. A rendezvénysorozat keretében a foglalkoztatási programokat megvalósító szervezetek szakmai munkatársainak készség és kompetenciafejlesztése valósul meg.

A tudásbővítések tematikája az Open Space konferencián, valamint az OFA NKft. megbízásából elvégzett szükségletfelmérés keretében beazonosított, célcsoport igényeihez igazított témákban fog megvalósulni. A célzott tudásbővítési alkalmakat 2 napos, bentlakásos tréning keretében valósítjuk meg Kelet-, illetve Nyugat- Magyarországon a résztvevők területi eloszlásához igazodva. 

A rendezvények időpontjáról, helyszínéről, részletes tematikájáról, illetve a részvételt megelőző regisztráció lehetőségéről bővebben aktuális hírleveleinkben, valamint honlapunkon tájékozódhatnak.

Tematikus konferencia

A 2013. őszén megrendezésre kerülő tematikus konferencia keretében történik a foglalkoztatási programokat megvalósító szervezetek hálózati együttműködésének fejlesztése, tapasztalatátadás, nemzetközi jó gyakorlatok bemutatása, eredmények visszacsatolása.

A tematikus konferencia keretében fejlesztett hálózati együttműködések számára a továbbiakban fórumot biztosítunk a honlapunkon.

A konferencia időpontjáról, helyszínéről, részletes tematikájáról bővebben aktuális hírleveleinkből, valamint honlapunkon tájékozódhatnak.

Mindhárom rendezvény témakörében honlapunkon fórumot biztosítunk az érdeklődők részére, hogy hozzászólásukkal, véleményükkel, javaslataikkal gazdagítsák a rendezvények szakmai tartalmát.

NGMKooperáció pluszTámop 2.6.1PertuEqualhungarySzéchenyi 2020
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg