• Magyar
  • English

Aktuális híreink

Projektindító szakmai műhely Szombathelyen

szervező:Kopácsiné Reményi Anita

időpont:2013. 05. 14. 10:00 - 2013. 05. 14. 14:00

helyszín:9700 Szombathely Kőszegi u. 2.

témakör:Projektindító szakmai műhely

2013. május 14-én kerül megrendezésre Szombathelyen a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesült (TIT) Kőszegi u. 2. szám alatti előadótermében Az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Nyugat-dunántúli Regionális Irodája szervezésében a „FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” című kiemelt projekt projektindító szakmai műhelye.

 

A rendezvény célja, hogy a térségben innovatív, tranzitfoglalkoztatási és foglalkoztatási együttműködési projekteket megvalósító szervezetek, a velük együttműködő vállalkozások és államigazgatási szervek megismerjék egymás tevékenységét, ezzel is erősítve az együttműködés hatékonyságát, valamint a hálózatosodást.

A rendezvény keretében szeretnénk felhívni a figyelmet a „Tranzitfoglalkoztatás az építőiparban” című pályázat lehetőségeire, valamint a foglalkoztatási célú programok társadalmi hatásaira.

A szakmai műhelymunka alkalmával rövid összefoglalást kaphatnak a jelenlévők a térség munkaerő-piaci helyzetéről és tendenciáiról, valamint szeretnénk bemutatni a szakpolitika tapasztalatait és jövőbeni terveit a foglalkoztatási célú programok terén. A rendezvény alkalmat teremt a pályázatok sikeres megvalósulását támogató szakmai és adminisztratív szervezetekkel való találkozásra.

A rendezvényen lehetőséget biztosítunk az innovatív, valamint a tranzitfoglalkoztatási projekteknek és a foglalkoztatási együttműködések projektjeinek arra, hogy bemutassák projektjeiket.

„FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” (TÁMOP-1.4.7-12/1-2012-0001) kiemelt projekt célja, hogy szakmai szolgáltatások nyújtásával és fejlesztőmunka megvalósításával növeljük a foglalkoztatás-fejlesztési projektek eredményességét, segítsük a foglalkoztatási projekteket megvalósító szervezetek munkáját. Kiemelt célcsoportként tekintünk az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási projekteket megvalósító szervezetekre illetve a foglalkoztatási megállapodás keretében együttműködő partnerségek tagszervezeteire, valamint a fenti szervezetek által megvalósítás alatt álló projektekben közreműködő, környezetükben működő egyéb munkaerő-piaci szereplőkre.

Ezen szervezetek részére az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk térítésmentesen

• szakmai tanácsadás, mentorálás
• szakmai rendezvények, tudásbővítéssel
• hálózatosodás elősegítése, tapasztalatátadással
• bevált modellek elterjesztése.

Melléklet:

Meghívó

NGMKooperáció pluszTámop 2.6.1PertuEqualhungarySzéchenyi 2020
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg