• Magyar
  • English

Aktuális híreink

Összevont dunántúli regionális szakmai műhelymunkát tartottunk Hévízen

2013. 10. 11.

Összevont dunántúli regionális szakmai műhelymunkát tartottunk Hévízen

Az OFA „FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projektje által szervezett, hévízi helyszínű szakmai műhelymunka a Dunántúlon foglalkoztatási programokat megvalósító szervezetek széles körű részvételével zajlott.

A bevezetőben az OFA NKft. ügyvezetője, Pákozdi Szabolcs, valamint a kiemelt projekt menedzsere, Debreceni Erzsébet ismertették az OFA, illetve a kiemelt projekt szerepét és támogatási lehetőségeit, illetve azon céljait és vállalásait, mellyel a nagy tapasztalatokkal és elismert szakértői bázissal bíró szervezet segítheti a jelenlegi és jövőbeni, foglalkoztatási tárgyú projektek sikeres megvalósításait.

A rendezvény első harmadában a Nemzetgazdasági Minisztérium Foglalkoztatási Programok Főosztályának munkatársa ismertette a 2014-2020. tervezési időszak foglalkoztatáspolitikai célú fejlesztéseinek stratégiai tervét, a tervezett támogatási prioritásokat és intézkedéseket. Ruszkai Zsolt előadását követően a résztvevők elmondhatták kérdéseiket, észrevételeiket, ötleteiket a vitaanyaghoz, majd kötetlen beszélgetésre is alkalmuk volt a szakminisztérium képviselőjével. A résztvevő kedvezményezettek ezen túlmenően lehetőséget kaptak a projektjeik, programjaik megvalósításán alapuló helyi tapasztalataik bemutatására is.

Kertai Katalin szakmai vezető ismertette a „FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt által korábban elvégzett szükségletfelmérésen alapuló szolgáltatási kosár tartalmát, valamint felhívta a figyelmet a közeljövő tervezett programjaira.

Ezt követően az újonnan bevont szakterületi tanácsadók ismertették azokat a speciális témákat és részterületeket, amelyekben a projektmegvalósítások során a kedvezményezettek segítségére lehetnek. A résztvevők számos esetben már a helyszínen tettek fel kérdéseket, illetve egyeztettek tanácsadási alkalmakat az egyes szakemberekkel:

  • pénzügy szakterületen Berényiné Bosch Terézia Cecília,
  • non-profit marketing szakterületen Lovass Tibor,
  • munkáltatói kapcsolattartás szakterületen Csapó Gábor,
  • esélyegyenlőségi szakterületen Szalai-Komka Norbert.

 

Előadásaik az oldal alján található linkeken érhető el.

NGMKooperáció pluszTámop 2.6.1PertuEqualhungarySzéchenyi 2020
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg