• Magyar
  • English

Aktuális híreink

Ismerje meg a PiacTárs kiemelt projektet

2017. 07. 28.

A társadalmi vállalkozás, az üzleti szektor egyik meghatározó tényezője, és amellett, hogy szolgáltatásokat és termékeket értékesít, valamilyen társadalmi ügyet, feladatot karol föl, így például elősegítik a fenntarthatóságot, a környezetvédelmet, a foglalkoztatás bővítését és a szociális ellátások minőségének javulását.

Ezen vállalkozások meghatározó részét képezik a gazdaságnak, így 2016. január 1-én Az OFA Nonprofit Kft. és az IFKA NKft. által létrehozott konzorcium elindította GINOP-5.1.2-15 „PiacTárs” kiemelt projekt megvalósítását.

A projekt célja a társadalmi célú vállalkozások dinamizálása és stabilizálása – piacképes termékek és szolgáltatások előállításának ösztönzése révén, fenntartható üzleti modell alapján – tartós foglalkoztatási lehetőségek létrehozása érdekében.

A fenti cél érdekében a kiemelt projekt keretében az OFA Nonprofit Kft. térítésmentes szakmai szolgáltatásokat biztosít (tanácsadások, szakterületi tanácsadások, mentorálás, tudásbővítő rendezvények, hálózatosodást támogató rendezvények, társadalmi vállalkozási sztenderdek kialakítása és bevezetése, projektlátogatások, piaci jelenlétet erősítő online szolgáltatások stb.), melyek a társadalmi vállalkozások versenyképes, fenntartható piaci működését segítik. 

A GINOP-5.1.2-15 „PiacTárs” kiemelt projekt további fontos szolgáltatása a társadalmi vállalkozások projektterveinek minősítése és fejlesztése a GINOP-5.1.3-16 pályázati konstrukcióhoz kapcsolódóan. A GINOP-5.1.3-16 konstrukció keretében a Nemzetgazdasági Minisztérium által biztosított 6 milliárd forint forrásra kizárólag az IFKA NKft. által megvalósított minősítési és fejlesztési folyamat végén kiadott Megfelelőségi Nyilatkozat birtokában pályázhatnak a társadalmi vállalkozások.

Ismerje meg a részleteket és tudjon meg többet programunkról a www.piactars.hu weboldalon!

NGMKooperáció pluszTámop 2.6.1PertuEqualhungarySzéchenyi 2020
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg