• Magyar
  • English

Aktuális híreink

A foglalkoztatás és marketing – zöld szemüveggel címmel 2013. október 8-án szakmai műhelymunkát tartottunk Miskolcon

2013. 10. 11.

A foglalkoztatás és marketing – zöld szemüveggel címmel 2013. október 8-án szakmai műhelymunkát tartottunk Miskolcon

A rendezvény célja volt, hogy felhívjuk figyelmet az innováció és fenntartható fejlődés témájára, továbbgondolkodásra ösztönözve a projekt megvalósítókat A bevezetőben elsőként Takácsné Pataki Erika régiós szakmai munkatárs (OFA Nkft.) ismertette a TÁMOP-1.4.7-12/1-2012-0001 kiemelt projektben történt eseményeket, majd bemutatásra kerültek a projekt keretében megvalósuló őszi rendezvények. 

Az első két előadó a fenntartható fejlődés témakörben tartott előadást, dr Gyulai Iván a Ökológiai Intézet a Fenntartható Fejlődésért Alapítvány igazgatója „Innováció és fenntartható fejlődés” címmel Matyi László a Smaragdfa a XXI. század növénye címmel.

Az előadásokban a fenntarthatóság, az „ökológiai lábnyom” kérdésköre, valamint a fenntarthatóság és innováció összefüggései és néhány gyakorlati példa hangzott el az előadó saját tapasztalatából. A smaragdfa, mint az alternatív energia egyik új energianövénye került bemutatásra, figyelemfelkeltésül az ebben a témában, hasonló tevékenységet folytató projektek részére.

A rendezvény második felében Lovass Tibor a nonprofitmarketing szakterületi tanácsadó mutatkozott be, és tartott előadást a nonprofit marketing, szolgáltatásmarketing, és a hatékony kommunikáció összefüggéseiről.  Az előadások sorát a Jakubinyi László - aki egyben projektgazda is – zárta, aki az esélyegyenlőség hétköznapi helyzeteit megvilágítva gyakorlati tapasztalatait osztotta meg a hallgatósággal. Ebéd után szakértői konzultációs lehetőséget biztosítottunk a jelenlévőknek a projekt megvalósítása során felmerülő kérdések, problémák együttes továbbgondolására, megoldására.

NGMKooperáció pluszTámop 2.6.1PertuEqualhungarySzéchenyi 2020
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg