• Magyar
  • English

Aktuális híreink

2013. június 4-én Debrecenben szakmai műhelymunkát szerveztünk

2013. 07. 08.

2013. június 4-én Debrecenben szakmai műhelymunkát szerveztünk

A 2013. június 4-én Debrecenben megrendezésre kerülő regionális szakmai műhelymunkát Debreceni Erzsébet, a TÁMOP-1.4.7-12/1 kiemelt projekt vezetője nyitotta meg.

Ezt követően Zsoltánszki Renáta, Észak-alföldi regionális szakmai munkatárs bemutatta a kiemelt projekt szakmai tartalmát, szolgáltatásait. Kiemelte, hogy mind az innovatív, mind a tranzitfoglalkoztatási felhívásra az észak-alföldi régióból érkezett be a legtöbb pályázat.

Felhívta a jelenlévők figyelmét a projekt keretében készülő szükségletfelmérés fontosságára és a közreműködésüket kérte ahhoz, hogy igényeiket az OFA által megbízott külső szolgáltató felmérhesse és beazonosíthassa, s ennek köszönhetően egy olyan szolgáltatási csomagot dolgozhasson ki, mely a leginkább illeszkedik a megvalósítók elvárásaihoz.

Kiss Csabának, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága munkatársának köszönhetően a résztvevők megismerhették az innovatív- és tranzitfoglalkoztatási programok, valamint a foglalkoztatási megállapodások tervezésével és végrehajtásával kapcsolatos tapasztalatokat, és betekintést nyerhettek a következő tervezési időszakkal kapcsolatos elképzelésekbe.

Magyar Mariann, felnőttképzési szakértő és gyakorlott projektmegvalósító a foglalkoztatási programokat kísérő felnőttképzési tevékenységekről tartott előadást. Prezentációjában arra is kitért, hogy a rendelkezésére álló információk alapján milyen módosításokra lehet számítani az új felnőttképzési törvényben.

A rendezvény zárásaként a résztvevő projektmegvalósítók lehetőséget kaptak arra, hogy bemutassák egymásnak projektjeiket és megosszák egymással a megvalósítással kapcsolatos eddigi tapasztalataikat, megalapozva ezzel a hálózati együttműködést és a közös gondolkodást.

Debreceni Erzsébet projektvezető meghívta a résztvevőket a kiemelt projekt nyitókonferenciájára, mely 2013. június 25-26-27-én open space technikával kerül megrendezésre.

Az előadások anyagai az oldal alján a kapcsolódó letöltések között megtalálhatóak.

Ha a rendezvénnyel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérem keresse Zsoltánszki Renáta régiós szakmai munkatársunkat!

NGMKooperáció pluszTámop 2.6.1PertuEqualhungarySzéchenyi 2020
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg
13.jpg
14.jpg
15.jpg
16.jpg
17.jpg
18.jpg
19.jpg
20.jpg
21.jpg